Undervisning hos dig

Jeg kører gerne ud til dig og din hest og giver privatundervisning. 

En lektion af 30 min. varighed koster 350 kr. +transport.

Transport er tur/retur ifl. statens takster.( Ved undervisningture deles transporten)

 

Jeg underviser i Frihedsdressur, Tricks, og arbejde fra jorden.

Du kan også komme til mig og få undervisning i Slagelse.

Læs mere om undervisningen under videoen.

OBS! Har du fået undervisning af mig før, eller set et af mine shows? Så vil jeg blive rigtig glad hvis du vil skrive en anbefaling i kommentarfeltet herunder. Gerne med dit navn, så jeg kan bruge den på min nye hjemmeside.  :)

Du kan skrive den herunder:

0 kommentar(er)

Skriv en anbefaling

Tricktræning, Frihedsdressur og Jordarbejde

Jeg underviser bl.a. i tricktræning, frihedsdressur, og jordarbejde. Jeg underviser både nybegyndere som har brug for hjælp til at komme godt igang, og øvede som har brug for finpudsning af forskellige tricks og øvelser. 

Tricktræning er med til at motivere hestene til at løse opgaver og giver ofte et godt indblik i hvordan ens hest lærer og hvordan de reagerer i nye situationer. Derudover er tricktræning sjovt og lærerigt for både hest og rytter.

Frihedsdressur/ Løsarbejde er en glimrende måde at arbejde på ens forhold til hesten. Når hesten er helt fri kan den selv vælge hvor den vil gå hen og om den har lyst til at blive hos sin træner ved de forskellige opgaver. Frihedsdressur kræver tillid og samarbejde mellem hest og rytter og man lærer hvor vigtigt ens kropsprog er i den generelle omgang med hesten. Frihedsdressur er godt for heste i alle aldre og på alle niveauer,og  heste kan lære Frihedsdressur og tricks uanset race!

Det er netop det som jeg syntes er så godt fordi at alle kan være med. 

Jeg bruger postitiv forstærkning i form af ros og godbidder i min træning og et godt samarbejde med hesten er alfa og omega for mig. Jeg bruger de samme principper som ved brug af klikkertræning, men istædet for klikkeren bruger jeg stemmekommando.

Vores vigtigste opgave som hesteejere er at sørge for at vi har glade og afslappede heste som får lov til at vise deres fantastiske personlighed, og dermed gør træningen til en glæde for dem.