Hesteshow

Jeg kan bookes til at komme ud og optræde med mine heste både til Rideskolearrangementer, Kræmmermarkeder, Events eller Private arrangementer. 

Jeg laver opvisning og shows i Frihedsdressur og Tricks.

Kontakt mig for mere info. og tilbud.

Undervisning

Jeg underviser i tricktræning og frihedsdressur. Jeg underviser både nybegyndere som har brug for hjælp til at komme godt igang, og øvede som har brug for finpudsning af forskellige tricks og øvelser. 

Tricktræning er med til at motivere hestene til at løse opgaver og giver ofte et godt indblik i hvordan ens hest lærer og hvordan de reagerer i nye situationer. Derudover er tricktræning sjovt og lærerigt for både hest og rytter.

Frihedsdressur/ Løsarbejde er en glimrende måde at arbejde på ens forhold til hesten. Når hesten er helt fri kan den selv vælge hvor den vil gå hen og om den har lyst til at blive hos sin træner ved de forskellige opgaver. Frihedsdressur kræver tillid og samarbejde mellem hest og rytter og man lærer hvor vigtigt ens kropsprog er i den generelle omgang med hesten. Frihedsdressur er godt for heste i alle aldre og på alle niveauer.

 

Jeg bruger postitiv forstærkning i min træning og et godt samarbejde med hesten er alfa og omega for mig. Vores vigtigste opgave som hesteejere er at sørge for at vi har glade og afslappede heste som får lov til at vise deres fantastiske personlighed.

Kurser

Jeg holder kursus i Frihedsdressur,Tricktræning og grundtræning fra jorden.

Kurser er en god måde at få koncentreret undervisning på da det strækker sig over flere timer. Du har ligeledes mulighed for at se andre ryttere og deres heste på banen, og kan derfra også lære en masse ved at se hvor forskelligt heste reagerer på øvelser og omgivelser. Se mere information om hvordan du kan arrangere et kursus hos dig HER:

 

Bliv Arrangør

Dyr til TV og Film

Mine heste er alle trænet til at kunne medvirke i TV og Reklamefilm. De kan udføre forskellige tricks/ kunstnere og kan arbejde frit hvor man giver kommandoerne på afstand. Min familie og jeg har 12 heste, 10 hunde, geder, ænder og papegøjer som alle er trænet til show`s. Vores dyr har igennem årene været med i forskellige tv/ reklamefilm, specielle events og teaterproduktioner med bl.a. Benny Anderson fra ABBA. Har vi ikke de dyr du søger kan vi være behjælpelige med at skaffe dem. 

Kontakt mig gerne for mere info. 

Træningsdag

Jeg holder træningsdag for grupper på min. 20 pers.

Ved træningsdagen får i et indblik i den daglige træning af mine showheste. Vi gennemgår både arbejde med frihedsdressur og forskellige tricks. Jeg viser øvelserne med mine heste som alle er på forskellige niveauer så i får et indblik i de forskellige træningsfacer. Jeg speaker gennem hele træningen og forklarer hvordn og hvorfor vi træner de ting som vi gør.

Træningsdagen varer ca. 2,5-3 timer

 

Send en mail ved interesse.