Mine Showheste

Frost

Navn: Frost

Alder: 4 år

Race: Miniature

Køn: hingst

Frost søger nyt hjem kontakt mig ved interesse :)

Frost er en fræk lille pony med meget energi. Han kan gå polka og er ved at lære spanske skridt. Han kan gå op på et postament og på paller. Han er klaphingst. Han vil egne sig godt til agility, tricks mm.

Han er ikke børnepony.

Kazarro

Kazarro

Navn: Kazarro

Født: 2001

Race: P.R.E (  Pura Raza Española )

Køn: Vallak

Uddannet i: Den høje skole, ridning uden udstyr, frihedsdressur og arbejde for lange liner.

Jeg fik Kazarro da han var 8 år gammel. Jeg så ham første gang på Turban Stud da han var 5-6 år gammel. Jeg var vild med ham fra første gang jeg så ham da han var lige den type hest jeg godt kan lide. På daværende tidspunkt havde jeg dog en anden hest jeg red, så at købe Kazarro var ikke på tale. 2 år efter blev det dog aktuelt og jeg fik endelig min lille guldklump. At have fået Kazarro er det bedste der er sket for mig, ikke mindst for den motivation og inspiration han har givet mig som hestetræner. Sammen er vi nået langt fra da vi startede, og at arbejde og træne med ham er en af de største glæder for mig.

 

Inferno

Navn: Inferno

Født: 2006

Race: P.R.E

Køn: Vallak

Om: Inferno købte jeg i Marts måned 2017. Han er en helt fantastisk hest at arbejde med. Han er ekstremt opmærksom og lærer bare rigtig hurtigt. Indtil videre har jeg brugt rigtig meget tid på bare at lære ham at kende og hygge os sammen. Planen er at han skal gå den høje skole og lave frihedsdressur. Han kan gå polka, neje og lave lidt frihedsdressur på nuværende tidpunkt. 

Han har uden tvivl potentiale til at blive en super dygtig showhest. 

Meloso

Navn: Meloso PM 

Født: 2009

Race: P.R.E 

Køn: Vallak

Udannet i: Tricktræning

 

Jeg fik Meloso da han var  3 1/2 år gammel. Jeg så ham på Stutteri Edoras hjemmeside hvor han var blevet sat til salg for en spansk avler. Jeg havde egentlig ikke nogle planer om at få en ny hest men, Jeg tog alligevel kontakt og fik tilsendt video materiale. Derefter besluttede min mor, søster  og Jeg at tage ned og se ham. Vi tog turen til Mallorca og vi var alle 3 vilde med ham. Der var bare noget helt specielt ved ham. Han kom hjem en månedstid efter og faldt hurtigt til. Han er en super dejlig hest og er meget nysgerrig. Det første han gjorde da jeg lukkede ham ind i manegen og han havde set det hele lidt an var at stille sig med forbenene op på manegekassen. Så for mig er der ingen tvivl. Han er den perfekte cirkushest.

Orion

Navn: Tartans Orion

Født år: 2011

Race:Shetlænder

Køn: Hingst

Uddannet i: Tricktræning

Orion er den sødeste lille pony man kan forstille sig. Han er købt med henblik på at skulle uddannes indenfor den høje skole.

Jeg har købt ham fra Stutteri Stjernen, faktisk samme sted hvor min mor købte hendes første shetlændere for 18 år siden. Orion kan gå Polka, neje, stejle, stå på postament og gå sidebevægelser.

Orions Stamtavle: http://www.shetland.dk/Orion.html

Stjernens Terminator

Navn: Terminator

Alder: 3 år

Race: Shetlandspony 

Køn: Hingst

 

Jeg har fået Terminator fra Stutteri Stjernen, samme sted som Orion kommer fra. Han er en super dejlig og legesyg pony som jeg glæder mig til at uddanne i tricktræning.

Terminators stamtavle: http://www.shetland.dk/Terminator.html